Cele mai chic trenduri ale anului 2016: BraveCut

Cauți o nouă coafură pentru vară? Răspunsul tău e BraveCut. O tunsoare asimetrică și cool, cu care ieși în evidență garantat. Dar ce e și mai cool la ea e, de fapt, ceea ce înseamnă dacă o porți.

Dacă vezi vreo fată purtând un BraveCut, înseamnă că ea și-a donat părul pentru a putea fi folosit la realizarea de peruci care să le redea încrederea femeilor care și-au pierdut părul, în urma tratamentului pentru cancer.

E o tunsoare-simbol, care păstrează amintirea gestului bun într-o semnătură pe care, dacă o recunoști, vei ști: fata asta a avut curaj.

Ce trebuie să știi dacă vrei să te tunzi BraveCut

O dată, că ai făcut cea mai bună alegere pentru sezonul ăsta: o să ai o tunsoare cu care te poți mândri din mai multe motive. Apoi, că e absolut gratis într-unul dintre cele nu mai puțin de 36 de saloane partenere de top – lista lor completă e disponibilă aici. Și, nu în ultimul rând, că, pentru a dona, trebuie să tunzi minim 15 centimetri de păr – indiferent de culoare, textură sau dacă a fost tratat chimic.

“Când decideam cum o să arate tunsoarea BraveCut, ne-am gândit serios la ce am vrea să vedem pe stradă ca noua modă în hairstyling. Așa că am venit cu această tăietură curajoasă si cu asimetria-semnătură care dă oricărei fizionomii un aer cool. Părul e mai lung într-o parte și mai scurt în cealaltă, ca amintire a gestului bun pe care l-ai făcut. Te așteptăm și pe tine cât de curând la unul dintre saloanele care oferă BraveCut gratis”, spune Sorin Stratulat (premiul Elle pentru stilistul anului în 2014 și 2015)

Cum mai poți ajuta

Primele 15 peruci au fost deja produse și donate. Manopera pentru producția fiecărei peruci costă între 600-1000 RON, așa că e mare nevoie de donații în bani pentru a continua procesul de producție. Acestea se pot face contactând Fundația sau la telefon 021 2120212.

erika
erika.chivu@ringier.ro