Culoare de durată: cele mai bune produse pentru părul vopsit

Nu întotdeauna suntem mulțumite de culoarea părului nostru după ce îl vopsim. Însă atunci când culoarea arată într-adevăr cum ne-am dorit vrem să o păstrăm pentru cât mai mult timp. Pentru că știm cât este de dificil, îți recomandăm cele mai bune produse pentru părul vopsit!

După ce ai cheltuit destul de mulți bani într-un salon sau ai petrecut ore bune acasă pentru a te vopsi, te-ar durea sufletul să vezi culoarea mult-visată că dispare după doar o săptămână. Principalii vinovați pentru decolorarea părului vopsit sunt apa, expunerea la soare, spălatul prea des și coafarea la căldură.

Așadar, pentru a te bucura de noua culoare pentru cât mai mult timp, evită spălarea frecventă a părului pe cât posibil și, în general, contactul cu apa. Uită de placă și de ondulator sau cel puțin folosește-le mai rar, doar în cazuri de urgență maximă. Încearcă să eviți expunerea îndelungată la soare și, cel mai important, folosește produse adecvate părului vopsit care să protejeze culoarea și să hrănească părul uscat după vopsire.

Am strâns în galeria foto cele mai bune produse pentru părul vopsit care te vor ajuta să te bucuri de o culoare de durată. Intră și descoperă-le!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro