Cele mai bune mascara din toate timpurile, potrivit make-up artiștilor celebrităților

Mai este nevoie să spunem că mascara este produsul de machiaj preferat de majoritatea femeilor? Este acea magie simplă care îți poate transforma look-ul într-o clipită. Tocmai de aceea merită o căutare minuțioasă până găsim cel mai bun produs. Recomandările acestor make-up artiști de top sigur îți vor fi de mare ajutor!

Dacă ar fi să ai la dispoziție doar două minute pentru a te machia, ce produs ai alege: fond de ten, blush, mascara sau ruj? Aș putea paria fără niciun dubiu că majoritatea răspundem cu „mascara”. Pentru că este salvarea noastră în situații de criză, avem nevoie de cel mai bun produs, pe care să ne putem baza că ne poate oferi genele lungi, bogate și curbate în cel mai scurt timp.

Deși există o multitudine de produse și formule pe piață care promit să ofere volum, să alungească sau să curbeze, nu toate merită se califică pentru asta. Cine ne poate spune mai bine care sunt cele mai bune mascara decât profesioniștii din domeniu, care le-au încercat pe toate, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe, și pe pleoape celebre, precum ale Carei Delevingne sau ale lui Charlize Theron?

În galeria foto găsești cele mai bune 7 mascara, pentru care make-up artiștii celebrităților garantează!

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro