Cele 5 nuanțe de blond care nu se vor demoda niciodată

Oricare dintre noi a fost tentată la un moment dat să încerce o nuanță de blond pentru că, trebuie să recunoaștem, blondul are un farmec aparte. Însă dacă îți dorești un look timeless, pe care să îl admiri și peste 10 ani când te vei uita la fotografii, încearcă una dintre aceste 5 nuanțe de blond clasice, care nu se vor demoda niciodată!

Spunem des că părul blond este atât de frumos. Însă la ce fel de blond ne referim? Asta pentru că principala dilemă în ceea ce privește această culoare de păr este variația atât de mare de nuanțe. Blond cenușiu, blond închis, blond platinat, blond auriu și lista poate continua la nesfârșit. Tocmai de aici vine farmecul acestei culori de păr: are personalitate pentru că arată diferit de la o persoană la alta și se personalizează după trăsăturile fiecăreia.

Ok, știm cum alegem nuanța de blond în funcție de culoarea tenului și de fizionomie, însă tendințele în materie de blond vin și trec. Poate că vara această s-a purtat blondul căpșună, însă peste ani, când te vei uita la fotografiile de acum, probabil te vei întreba „ce a fost în capul meu de am ales acea culoare?”. Este o variantă fun pentru a-ți anima look-ul, însă este doar o variantă de moment. Dacă vrei să transformi părul tău blond într-un look „semnătură” pentru tine, orientează-te la o nuanță de blond clasică, pentru un look timeless.

În galeria foto îți împărtășim care sunt cele 5 nuanțe de blond care nu se vor demoda niciodată!

Foto: Hepta

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro