Cel mai ciudat truc de curățare a pensulelor de machiaj

Cel mai ciudat truc de curățare a pensulelor de machiaj

Pensulele de machiaj pot deveni adevărate depozite de bacterii și microbi dacă nu le speli periodic. Dacă nici tu nu reușești să te mobilizezi să o faci ca la carte, încearcă cel mai ciudat truc de curățare a pensulelor de machiaj.

Tu îți cureți pensulele de machiaj suficient de des? Dacă nu, este probabil pentru că este un procedeu nu foarte plăcut. Durează mult să le speli conform indicațiilor, așa că de ce să nu încerci cel mai ciudat truc de curățare a pensulelor de machiaj?

Trucul ciudat de curățare a pensulelor de machiaj

Trucul ciudat de curățare a pensulelor de machiaj aparține unei utilizatoare de Reddit într-o secțiune a iubitoarelor de beauty. Aceasta a dezvăluit că își spală ustensilele de make-up la mașina de spălat.

„Le înmoi într-o soluție cu săpun pentru a începe procesul de îndepărtare a produselor, le pun într-o față de pernă, o leg pentru a sta închisă și le spăl pe toate odată într-un ciclu călduț, delicat, fără centrifugare. Ies impecabile și nu mi s-a stricat niciuna până acum”, a scris utilizatoarea.

Dacă îți place trucul ciudat de curățare a pensulelor de machiaj, s-ar putea să te tenteze să încerci și acest truc de curățare a burețelului.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com