Cel mai bun truc pentru a amâna spălarea părului

Cel mai bun truc pentru a amâna spălarea părului

Știm deja că secretul pentru a avea un păr minunat este să nu-l speli (atât de des). Însă persoanele cu părul gras, în special, știu deja că șamponul uscat nu poate face chiar minuni, iar maximum în cea de-a patra zi, părul trebuie neapărat spălat. Iată cel mai bun truc pentru a amâna spălarea părului.

Este o adevărată performanță să amâni spălarea părului până în cea de-a patra zi. De ce? Pentru că atunci începe să arate lipsit de viață, lipit de cap și gras, oricât de bun este șamponul uscat pe care îl aplici. Însă ni se spune din ce în ce mai insistent că nu este bine să spălăm prea des părul, pentru că agresăm scalpul și înlăturăm uleiurile naturale. Așa că ce rămâne de făcut, atunci când nu mai suporți ca părul tău să pară – o să o spunem – nespălat? Iată un truc pentru a amâna spălarea părului și pentru a arăta fabulos în același timp.

Trucul pentru a amâna spălarea părului

Probabil ai ghicit deja, pentru că este destul de logic, dar trucul pentru a amâna spălarea părului este să folosești un spray pentru volum. Într-adevăr, șamponul uscat absoarbe excesul de ulei de la nivelul scalpului, însă părul va rămâne la fel de lipsit de vitalitate ca și înainte, doar că nu va mai părea atât de uleios. Spray-ul pentru volum este cel care va rezolva această problemă, oferind textură părului și ridicându-l de la rădăcini. Astfel, nu se va mai cunoaște că nu a fost spălat de câteva zile.

În orice caz, nu trebuie să abuzezi de acest produs. El îți va câștiga încă o zi de amânare, însă apoi trebuie neapărat să urmezi rutina ta obișnuită de curățare a părului, pentru a înlătura rămășițele de produs (fie că vorbim de șampon uscat sau de spray-ul de styling). Mai mult decât atât, învață de aici cum să folosești corect șamponul uscat, pentru că acesta îți poate agresa scalpul.

Dacă vrei să încerci trucul pentru a amâna spălarea părului, ți-am pregătit în galeria foto de mai sus câteva dintre spray-urile noastre preferate pentru volum. Descoperă-le pe toate!

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com