Cel mai bine păstrat secret al Bellei Hadid pentru a obține o piele perfectă

Cu milioane de urmăritori pe Instagram, cu colaborări remarcabile cu cele mai prestigioase case de modă și cu apariții în cele mai renumite publicații, Bella Hadid este modelul multora în acest moment. Pentru noi rămâne un exemplu pentru pielea ei perfectă, însă acum am aflat secretul ei!

Bella Hadid are o frumusețe aparte, atipică, însă odată ce te-a prins cu farmecul ei, o vei transforma într-un model de beauty, așa cum am făcut și noi. Ne place cum își pune în valoare privirea misterioasă, suntem nerăbdătoare să vedem ce tunsoare nouă mai încearcă, însă cel mai mult ne captivează pielea ei perfectă și glowy.

Însă într-un interviu pentru ediția britanică a revistei GLAMOUR, Bella și-a mărturisit, așa cum chiar ea spune, „cel mai bine păstrat secret al pielii ei perfecte”. Este înnebunită după o piele fără cusur și luminoasă, iar ca dovadă, ea a spus că dacă ar putea crea un filtru pentru Instagram, și-ar dori unul care să facă pielea să radieze. „Îmi place un look cât mai natural natural, așa că iubesc filtrele care îți fac ochii albaștri și care îți fac pielea să arate așa cum îți dorești în fiecare zi: radiantă și minunată.”

Bella și-a dezvăluit și rutina zilnică de îngrijire și de machiaj, iar de asta suntem cele mai entuziasmate. De-abia așteptăm s-o punem și noi în practică, mai ales că are doar trei pași. Află din galeria foto care sunt aceștia și care este cele mai bine păstrat secretul al ei pentru a obține acea piele perfectă!

Foto: Instagram, Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro