Cel mai apreciat gel de sprâncene de pe Pinterest

În ultima perioadă, Pinterest a devenit sursa noastră preferată de inspirație de beauty. După ce am aflat care este rujul nude favorit al utilizatorilor de pe Pinterest și care este cea mai populară tunsoare, acum atenția noastră se îndreaptă către un produs pentru sprâncene, distribuit de peste 20.000 de ori pe platformă.

Dacă încă nu ți-ai găsit produsul perfect penru sprâncene, poate ar trebuie să faci o căutare și pe Pinterest. Utilizatorii își împărtășesc acolo cele mai prețioase descoperiri în materie de beauty, iar când una atrage peste 20.000 de distribuiri, este clar că este ceva magic acolo, ce trebuie încercat.

Unul dintre aceste minunății este și gelul de sprâncene de la NYX, un produs care costă puțin peste 30 de lei și care totuși a atras atenția a peste 20.000 de utilizatori pe Pinterest. Deși nu este un produs nou, se pare că pasionații de beauty nu se mai satură de el.

Gelul de sprâncene de la NYX chiar își merită toate aprecierile. L-am testat înainte să aflu că este atât de apreciat și recunosc că își merită toate cele 20.000 de distribuiri. Se aplică extrem de ușor datorită consistenței cremoase, acoperirea poate fi dozată extrem de ușor, de la translucid la opac, și rezistă eroic o zi întreagă, fără să se întindă (a făcut față cu brio chiar și zilelor la plajă sau la piscină). Pentru un preț atât de mic (33 lei), este un produs ce trebuie încercat măcar o dată de orice pasionată de make-up.

Dacă te tentează să încerci și altceva, intră în galeria foto pentru a descoperi și alte recomandări de produse pentru sprâncene!

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro