cea mai populară mascara în 2017

Aceasta a fost cea mai populară mascara în 2017, conform Pinterest

Să găsești mascara potrivită pentru genele tale nu este o sarcină ușoară. Unele formule ne încarcă și ne lipesc genele, când tot ce ne dorim este să le alungească armonios. Totuși, avem o veste bună. Internetul a făcut toată treaba pentru noi și a găsit cea mai populară mascara în 2017.

Este unul dintre cele mai iubite produse din trusa noastră de machiaj, și fără îndoială o includem în rutina noastră chiar și atunci când nu vrem să ne încărcăm prea tare tenul. Vorbim despre mascara, desigur, un produs pe care adorăm să îl folosim, indiferent de tipul de look pe care îl alegem în ziua respectivă. În funcție de calitate, mascara ne poate schimba complet rutina de machiaj, fiindcă ne accentuează și pune în valoare privirea, fără a fi nevoie să adăugăm alte produse în zona ochilor.

Iar fiindcă nu putem întotdeauna să testăm toate produsele nou-apărute pe piață, adesea le alegem pe cele care au primit recenzii bune pe site-uri precum Pinterest. Și de data aceasta, utilizatorii platformei ne vin în ajutor, și iată că au luat o decizie: aceasta a fost cea mai populară mascara în 2017.

Este vorba despre, ați ghicit probabil, mascara Better Than Sex de la Too Faced. Tot anul trecut, încă de când s-a lansat și până la final, a fost inclusă în materiale de promovare, articole și tutoriale de beauty. Ați văzut-o mai peste tot, nu doar pe Pinterest, ci chiar și pe Instagram și Facebook, lăudată de bloggerițe și vloggerițe de beauty deopotrivă.

cea mai populara mascara in 2017 better than sex too faced

Nici pentru noi nu este o surpriză că această mascara a fost favorita anului 2017. Noi am încercat-o în prima jumătate a anului trecut și am inclus-o în lista cu cele mai recomandate mascara. Până și cele mai îndrăgite vloggerițe de beauty de la noi au recomandat-o ca fiind una dintre preferatele lor, așa că nu este de mirare că a ajuns să fie cea mai populară mascara în 2017.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com