Cea mai amuzantă recenzie scrisă vreodată pentru un fond de ten

Cea mai amuzantă recenzie scrisă vreodată pentru un fond de ten

Atunci când suntem la cumpărături online de produse de make-up, verificăm adesea secțiunea cu recenzii, pentru a ne asigura că facem alegerea corectă. Totuși, când am dat de această recenzie pentru fondul de ten Fenty Beauty, ne-am prăpădit de râs!

Fenty Beauty este brandul apreciat de tot Internetul pentru diversitatea mare de nuanțe a fondurilor de ten și se pare că de data aceasta a câștigat voturi și pentru acoperire și finish. Cel puțin asta ne dă de înțeles această recenzie extrem de amuzantă intitulată „Sunt atât de perfectă”, care a devenit virală pe Twitter.

„Adică… încerc să fiu umilă, dar nu pot. Sunt tare. Am nevoie de doar o aplicare pe fața mea și arăt de parcă am fost binecuvântată. De parcă… beau apă regulat, îmi văd de treaba mea și sunt răutăcioasă doar atunci când este binemeritat. Mă plimb pe aici ca un premiul al Academiei în mărime naturală. Dacă nu te oprești să mă întrebi cu ce mă dau pe față, atunci ești doar oftict că opresc traficul. Sunt invitată la toate evenimentele, iar iubitul tău, fratele lui ȘI prietenul lui cel mai bun vor să se dea la mine, dar eu sunt loială bărbatului meu. Bărbatul meu încearcă să găsească o cale să mă iubească mai puțin, dar nu poate, pentru că sunt chiar și mai tare. Și pur și simplu îi binecuvântez viața. Ce pot spune? Nuanța #440 a fost bună cu mine. Chiar am o piele bună… dar acum… este ca și cum nu mai sunt în siguranță să merg pe străzile astea acum. Sunt prea tare să merg cu oamenii de rând”, a scris în recenzie o persoană cu pseudonimul EDEN.

 

 

Produsele Fenty Beauty au primit recenzii majoritar pozitive pe Internet. La sfârșitul anului trecut, revista TIME a numit brandul de beauty al Rihannei „Invenția anului”, așa că nu este de mirare că fondul de ten le face pe femei să se simtă extraordinar în pielea lor.

Foto: Pixelformula

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com