Ce spune felul în care îți faci cărarea părului despre personalitatea ta

Fizionomia unei persoane ne influențează modul în care o percepem. La fel cum culoarea părului, tunsoarea sau cărarea pe care o alegem ne influențează să alegem anumite culori și piese vestimentare pe care să le purtăm.

Un studiu a arătat faptul că femeile care se machiază sunt considerate mai atractive. Însă recent s-a format o teorie conform căreia modul în care alegem să facem cărarea părului spune multe lucruri despre personalitatea noastră.

Influența pe care părul o are asupra stimei de sine este mult mai mare decât ne imaginăm. Un studiu arată că peste 67% dintre femei recunosc că se simt mult mai bine în pielea lor atunci când părul lor arată bine.

Așadar, hai să vedem ce spune felul în care îți faci cărarea părului despre personalitatea ta:

  • Cărarea pe stânga indică faptul că emisfera stângă a creierului este mai activă și mintea ta este axată pe matematică și gânduri raționale. Ai un caracter mai puternic, mai misterios și mai sofisticat.
  • Cărarea pe mijloc indică faptul că ești o persoană echilibrată. Ești de încredere și nu te temi de responsabilități.
  • Cărarea pe dreapta indică faptul că emisfera dreaptă a creierul este mai activă și ești o persoană creativă și dinamică. De asemenea, este un simbol al eficienței, vitezei, inteligenței și dezvăluie feminitatea ta.

Foto:pixelformula

 

erika
erika.chivu@ringier.ro