Ce schimbări ar trebui să faci în rutina ta de îngrijire la 30 de ani

Fiecare an care trece își lasă amprenta asupra pielii noastre, însă după 30 de ani parcă totul se accelerează. Primele riduri încep să apară, pielea parcă devine din ce în ce mai uscată. Da, nu ne place să o spunem, însă pielea începe să îmbătrânească. Aici intervine magia produselor cosmetice: uite ce ar trebui să introduci în rutina ta de îngrijire la 30 de ani pentru a îți menține pielea tânără și frumoasă ca la 20 de ani!

Nu, nu este doar în mintea ta: la 30 de ani tenul tău chiar începe să se schimbe semnificativ. Regenerarea celulelor încetinește, producția de colagen și de elastină scade, pielea devine tot mai uscată și mai sensibilă, iar petele pigmentare încep ușor-ușor să își facă apariția. Așa cum îți schimbi produsele de skincare în fiecare anotimp, la fel trebuie să procedezi și acum.

Produsele cosmetice pe care le foloseai până acum pe pielea tânără și fără probleme este foarte posibil să nu mai facă față noilor provocări. Neseserul tău de produse are nevoie de un update: a venit momentul să te concentrezi pe ingrediente specifice, care țintesc fiecare problemă cu care ai început să te confrunți.

Îți spunem în galeria foto exact ce schimbări trebuie să faci în rutina ta de îngrijire la 30 de ani și ce produse să introduci!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro