Ce șampoane accesibile folosesc celebritățile

Celebritățile ne-au demonstrat de multe ori că nu spun nu produselor mai ieftine, ba chiar le includ printre preferatele lor de multe ori. Astăzi lăsăm deoparte kit-ul de machiaj și ne îndreptăm atenția spre un produs basic: șamponul.

Nimeni nu își face schimbări de look mai des decât celebritățile, așa că părul lor are nevoie de cea mai bună îngrijire pentru a nu se deteriora. Am descoperit deja secretul strălucirii părului lor, însă trebuie să plecăm de la bază, cu șamponul. Te-ai aștepta ca din rutina lor să facă parte doar produse scumpe, însă profesioniștii care au grijă de părul lor știu că pot descoperi produse miraculoase și la prețuri pe care oricine și le permite.

Hairstylistul Rihannei, spre exemplu, o spală mereu pe artistă cu un șampon cu ulei de măsline care costă puțin peste 20 de lei și spune că acesta este seretul părului ei mătăsos și sănătos. Însă ea nu este singura celebritate care folosește un produs atât de ieftin (dar aprobat de hairstyliști profesioniști) pentru păr. Intră în galeria foto și vezi ce șampoane accesibile folosesc și Kim Kardashian, Selena Gomez sau Blake Lively.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro