Ce rujuri se poartă în primăvara 2017

Podiumurile prezentărilor de primăvară-vară de anul acesta au fost dominate de buze evidențiate în cele mai interesante culori și texturi. Pune-te la curent cu tendințele actuale și află ce rujuri se poartă în primăvara 2017!

Mat sau glossy, contur definit sau estompat, nuanțe diafane translucide sau culori intense opace, toate și-au găsit locul pe podiumurile prezentărilor pentru sezonul primăvară-vară 2017. Designeri precum Giambattista Valli, Jason Wu, Carolina Herrera și mulți alții au ales să pună buzele în centrul machiajului.

Ce rujuri se poartă în primăvara 2017

Avem o veste bună: o culoare pe care toată lumea o iubește domină trendurile anul acesta. Este vorba de nemuritorul ruj roșu, care a fost una dintre cele mai folosite culori pentru buze în prezentări. Deși unele culori sunt recurente în look-urile modelelor, abordarea diferă de la un designer la altul. În timp ce unii au preferat un contur clar și bine definit, alții au preferat acel efect de buze mușcat, iar culoarea este estompată foarte subtil.

Descoperă ce rujuri trebuie să mai adaugi în colecție în această primăvară pentru a putea urma tendințele. Intră în galeria foto și vezi ce rujuri se poartă în primăvara 2017!

Foto: PixelFormula

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro