Ce produse de make-up poți folosi atunci când faci sport

Orice dermatolog îți va spune că nu este o idee bună să te machiezi atunci când mergi la sală. „Atunci când facem exerciții, transpirația se amestecă cu machiajul și formează un amestec care poate bloca porii“, spune dermatologul Richie Lin.

Cu toate acestea, noi îți prezentăm câteva produse de make-up pe care le poți folosi atunci când mergi la sală. Și nu îți vor afecta tenul. Îți promitem!

  1. BB Cream

Pentru început, alege formulele fără ulei, dar care să conțină minerale și antioxidanți. Alege o formulă ușoară care să nu îți încarce tenul. Și nu uita, alege un bb cream cu SPF!

  1. Corector 

Alege un corector care hidratează și calmează pielea. De asemenea, ai grijă cum îl aplici astfel încât să nu îți încarce tenul.

  1. Mascara

Toate ne dorim să avem gene lungi și dese, dar atunci când facem exerciții nu putem purta gene false. Așa că alege un rimel rezistent la apă, „formula rezistentă la apă va împiedica întinderea produsului“, spune Rae.

  1. Luciu de buze

„Buzele sunt una dintre cele mai sigure zone pentru a purta machiaj în timp ce faci exerciții“, spune Dr. Lin. Alege un luciu de buze care hidratează și protejează. Nu uita că și luciul de buze trebuie să conțină SPF.

 

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro