Ce ingrediente trebuie să conțină produsele tale de înfrumusețare

Atunci când achiziționăm creme de față, geluri de curățare, șampoane și scrub-uri suntem atente la ingrediente și ne atrag cele naturale. Noi îți spunem ce ingrediente trebuie să conțină produsele tale de înfrumusețare pentru a avea o piele sănătoasă și hidratată.

  1. Pentru păr – ulei de migdale. Atunci când migdalele sunt presate la rece produc un ulei care conține acizi grași care ajută la hidratarea părului și îi restabilește strălucirea.
  2. Pentru zona ochilor – castravete. Această legumă este ușor astringenta și are efecte calmante, acest lucru este excelent pentru fermitate și pentru un efect răcoritor al pielii.
  3. Pentru față – salvie. Această plantă medicinală reține umezeala și este cunoscută pentru beneficiile sale hidratante.
  4. Pentru față – ceai alb. Ceaiul alb poate fi recoltat în doar 2-3 zile pe an; conține un nivel ridicat de polifenoli care luptă împotriva inflamației.
  5. Pentru față – mure arctice. Cultivate în pădurile nordice, boabele de culoarea chihlimbarului conțin un nivel ridicat de antioxidanți, vitamine și acizi grași.
  6. Măștile hidratante pentru față – alge marine verzi. Micuța plantă conține proteine și peptide, precum și agenți de hidratare pentru a da pielii un aspect proaspăt.
  7. Pentru mâini – pruna Kakadu. Acest fruct conține mai multă vitamina C decât portocalele. Antioxidanții săi vindecă pielea și luptă împotriva factorilor dăunători. De asemenea, reduce iritarea.
  8. Pentru corp – grapefruit și mentă. Citricele conțin acid citric, un exfoliant natural; menta acționează ca un astringent. În cazul în care pielea ta are nevoie de mai multă hidratare, caută produsele care conțin lămâie și nucă de cocos.
  9. Pentru corp – mierea. Mierea hidratează pielea, o vindecă și are proprietăți antibacteriene.

Foto Yannis Vlamos

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro