Ce culori de ojă se poartă în toamna 2017: cele mai frumoase lacuri de unghii pentru toamnă

În fiecare toamnă suntem tentate mereu de aceleași culori: roșu, burgundy, nude sau diferite culori închise. Tendințele de manichiură din acest sezon țin cu noi și nu ne scot din zona noastră de confort: uite ce culori de ojă se poartă în toamna 2017!

Nude sau roșu? Alb sau negru? Burgundy sau gri petrol? Acestea sunt în mare parte opțiunile cu care jonglăm când vine vorba de culoarea ojei pe care o purtăm pe unghii toamna. Dar dacă îți dorești să îți extinzi puțin paleta cromatică sau îți dorești o manichiură în tendințe, cu siguranță ești interesată să afli ce culori de ojă se poartă în acest sezon.

ˮCuloarea unghiilor este accesoriul suprem în acest sezon și poate reprezenta baza întregului tău look pentru toamnă. Culorile neutre sunt o alegere fresh și modernă pentru pentru manichiura din acest sezonˮ, spune Jessica Vartoughian, fondatorul brand-ului Jessica Cosmetics.

Ultimele tendințe pentru sezonul rece oferă nuanțe versatile care te vor ajuta să fii în ton cu anotimpul. După ce toată vara ne-am bucurat de culori aprinse, facem trecerea la nuanțe închise (negru, verde petrol, grena), la nuanțele nude sau de maro și ne bucurăm și de o alegere clasică: unghiile roșii. Nu lipsesc nici nonculorile: albul și negrul în texturi mate sunt foarte în vogă.

Când vine vorba de culori, imaginile vorbesc cel mai bine, așa că te invit să răsfoiești galeria foto pentru a descoperi ce culori de ojă se poartă în toamna 2017, dar și lacurile noastre de unghii preferate pentru acest sezon!

Foto: Pixelformula

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro