Ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului

Ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului

Este sezonul schimbărilor de look, iar dacă te-ai hotărât să te vopsești, este neapărat să știi ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului. Fie că alegi un blond platinat ori un brunet intens, sprâncenele trebuie și ele adaptate noului look.

Doi make-up artiști celebri, Aura Friedman și Kate Lee, ne răspund în sfârșit la întrebarea „Ce culoare trebuie să aibă sprâncenele în funcție de nuanța părului”. Friedman și Lee au analizat, pentru Vogue, look-ul potrivit pentru fiecare culoare de păr: blond, castaniu, roșcat și brunet.

Printre regulile generale ale Aurei se află subtonul. Make-up artistul susține că este important ca dacă părul tău are o culoare caldă, și sprâncenele trebuie să fie vopsite sau colorate într-o culoare cu subton cald, și viceversa. Pe de altă parte, Kate Lee sugerează să experimentezi cât mai mult cu creioane în diferite culori, pentru a afla cu exactitate care este nuanța care îți vine cel mai bine.

Pentru a-ți pune în valoare trăsăturile, structura feței și privirea, vei regăsi în galeria foto informații despre ce culoare trebuie să aibă sprâncenele, în funcție de nuanța părului. Iar dacă te numeri printre persoanele care trebuie să își coloreze zilnic sprâncenele, află de aici cum îți poți scurta rutina cu cele mai revoluționare produse.

Foto: Pixelformula/ Hepta

 

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com