Câte minute îţi laşi lacul de unghii să se usuce?

Ai răbdare până când eşti sigură că rezultatele optime nu sunt puse în pericol sau te grăbeşti şi regreţi?

Înainte să părăsească un salon din L.A, Julianne Hough a fost fotografiată în timp ce se încălţa grăbită după o pedichiură proaspăt făcută. Să recunoaştem, ştim exact ce se întâmplă,  în mod normal, după o astfel de acţiune, dacă nu ai suficientă răbdare şi aştepţi cele minimum 15 minute necesare lacului de unghii să se usca perfect.
Ştim din experienţă – este tare greu să aştepţi acel sfert de oră, chiar şi atunci când ai avut parte de o manichiură sau o pedichiură ca la carte. Minutele se scurg cu totul altfel când stai şi priveşti deznădăjduită ceasul de pe perete. Lucrurile se schimbă însă atunci când foloseşti un topcoat cu uscare rapidă sau un spray care poate reduce timpul de aşteptare la aproape jumătate. Chiar şi aşa, ca să te fereşti de griji şi surprize neplăcute, ţine cont că:

  • Este mai bine să poţi sandale cand mergi la salon sau să ai la tine o pereche practică de flip-flops.
  • Îţi va fi de mare ajutor să îţi păstrezi încă de la început banii la îndemână. Cu manichiura proaspăt făcută îţi va fi greu să cauţi în poşetă suma pe care trebuie să o achiţi.
  • Ah, iar mitul conform căruia apa rece grăbeşte uscarea lacului de unghii… Ei bine da, este adevărat!

Tu cât timp îţi laşi lacul de unghii să se usuce? Acest timp variază atunci când îţi faci unghiile acasă, faţă de serviciul realizat la salon?

Foto: Hepta

adina.popescu
adina.popescu@ringier.ro