Care este parfumul preferat al bloggerițelor de beauty pe timp de vară

Floral, fructat, gurmand, fresh, lemnos… Parfumul perfect pentru o zi toridă de vară este greu de găsit. Tocmai de aceea am apelat la preferințele celor mai populare bloggerițe de beauty, pentru a afla care este parfumul lor preferat pe timp de vară.

Ne-au împărtășit produsul fără care nu ar putea trăi, am aflat mascara lor favorită și fondul de ten pe care se bazează și ne-am completat kit-ul cu propunerile lor pentru că știm că fac cele mai bune alegeri când vine vorba de beauty. Acum a venit rândul să ne răsfățăm simțurile cu aromele lor preferate.

Asta pentru că le-am rugat să ne împărtășească care este parfumul lor preferat pe timp de vară. Este dificil să alegi un singur parfum care îți place dintr-o plajă atât de mare de produse, însă pe timp de vară, la acele temperaturi copleșitoare, unele note devin greu de suportat, așa că alegerea este simplificată.

În timp ce unele dintre ele au ezitat între mai multe opțiuni și cu greu s-au hotărât la unul anume, altele au știut din start care este „the one” pentru ele în materie de parfumuri. Nu vă mai ținem în suspans – descoperiți în galeria foto care este parfumul preferat pe timp de vară al celor mai populare bloggerițe de beauty!

Foto: Instagram

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro