Care este mascara favorită a celor mai populare bloggerițe de beauty

Bloggerițele de beauty au ocazia să testeze atât de multe produse încât pot spune că au încercat orice. De aceea ne încredem în preferințele lor și am rugat cele mai populare bloggerițe de beauty din România să ne spună care este mascara lor favorită!

V-am spus deja de ce ne plac atât de mult bloggerițele de beauty și de ce avem încredere negreșit în recomandările lor. După ce ne-au împărtășit care este produsul fără de care nu ar putea trăi, astăzi vorbim puțin mai specific, despre un produs fără de care nu ne-am putea închipui machiajul: mascara.

Să recunoaștem, machiajul nu ar fi la fel fără mascara, acest produs miraculos care ne transformă instantaneu privirea și uneori întreaga fizionomie. Doar o tușă de mascara îți poate oferi acel boost de încredere în sine de care ai nevoie pentru o nouă zi. Avem la dispoziție atâtea produse, formule și periuțe, fiecare cu particularitățile sale, încât alegerea este extrem de dificilă, de aceea recomandările ne sunt de mare ajutor.

Și ce recomandări mai bune decât cele ale unor adevărate cunoscătoare, care au testat o mulțime de variante și au ales-o în cele din urmă pe cea mai bună? Este cazul bloggerițelor de beauty, de aceea le-am cerut chiar lor să ne spună care este mascara lor favorită.

Descoperă în galeria foto ce produse au ales și motivele pentru care le plac atât de mult aceste mascara!

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro