Care este cea mai populară tunsoare de pe Pinterest

O tunsoare nouă este o provocare de fiecare dată. Însă când atâtea persoane apreciază și distribuie pe Pinterest o singură tunsoare, este semn clar că am găsit tunsoarea magică ce avantajează pe oricine.

Pinterest este greu de întrecut când vine vorba de inspirație pentru tunsori. Însă de multe ori derulezi printre atât de multe idei, încât pare că îți complici chiar tu alegerea și devine greu să te rezumi la una singură și să mai ai și garanția că mergi la sigur cu ea. Vești bune pentru cele care s-au confruntat cu această dilemă: Pinterest a anunțat care este cea mai populară tunsoare de pe platformă, iar dacă atât de multe persoane (vorbim de un număr impresionant) o adoră, este clar că merită măcar o încercare.

Redistribuită de 80.000 de ori, mult-iubita coafură nu este alta decât… bobul texturat. Acest bob messy este cel mai cool mod de a purta o tunsoare scurtă, potrivit utilizatorilor Pinterest. Este un bob mai lung, tuns foarte neglijent, fără linii drepte, în trepte tunse aleatoriu.

Cea mai populară tunsoare de pe Pinterest

Nu-i așa că te-ai îndrăgostit la prima vedere? Tunsoarea are acel aer relaxat pe care generația milennials îl caută atât de mult în orice stil. Dacă vrei să obții și tu această tunsoare, cere-i hairstylist-ului tău o tunsoare cu cât ai multă textură, cu un aspect aerat, răvășit, cu vârfuri tunse mai degrabă cu lama de ras, nu cu foarfeca, pentru a evita liniile foarte precise.

Dacă vrei să imiți stilul din fotografie până la cele mai mici detalii, cere-i hairstylstului să îți vopsească acele șuvițe aurii după ce a făcut tunsoarea. Altfel riști ca acele șuvițe de care te-ai îndrăgostit să dispară după ce părul tău a fost scurtat. Cel mai simplu mod de a obține acel efect de culoare este să ridice câte o șuviță și să o vopsească doar pe vârf.

Cui se potrivește bobul texturat

Singurul tip de păr pe care această tunsoare nu va funcționa este cel creț. Nu vei reuși să obții look-ul din fotografie, iar vârfurile tunse cu lama de ras vor arăta destul de frizzy pe părul creț. Însă dacă ai părul drept sau ondulat, nu mai sta pe gânduri: este tunsoarea cu care mergi la sigur.

Dacă nu ne crezi, numărul mare de celebrități care l-au încercat sigur te va convinge. Indiferent de forma feței sau de tipul de păr, toate arată grozav cu bobul texturat. Aruncă un ochi în galeria foto pentru a le admira și pentru a te inspira pentru o nouă tunsoare!

Foto: Hepta, Pinterest

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro