Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele iconice

Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele iconice

Când chipul Carei Delevingne a început să apară peste tot la televizor și în social media, primul lucru care ne-a atras atenția la ea au fost sprâncenele. Au devenit model pentru un nou trend care a pus capăt modei sprâncenelor subțiri (ce bine!). Iar înainte ca toată lumea să înceapă să îi aprecieze unanim frumusețea, Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele.

La fel cum Angelina Jolie era rușinată de buzele ei extrem de pline în adolescență, nici Cara Delevingne nu era conștientă de frumusețea și expresivitatea sprâncenelor sale iconice. Fotomodelul a dezvăluit recent că le ura și încerca tot timpul să le facă mai mici.

Cara Delevingne obișnuia să își urască sprâncenele iconice

Modelul de 26 de ani a povestit pentru publicația InStyle că obișnuia să își urască sprâncenele. „Este adevărat, iar mama mea întotdeauna îmi spuneau că este cea mai frumoasă trăsătură a mea”, a relatat ea. „Mereu spuneam „Arată ca melci gigantici pe fața mea și tu crezi că e cea mai frumoasă trăsătură?” Mi-am dorit sprâncene mici, și încercam să le pensez. De asemenea eram slabă în mod natural, dar îmi doream forrme”, a mai povestit Cara, conform Female First.

Iar pentru că frumusețea era un subiect atât de sensibil pentru ea în adolescență, Cara este de părere că „frumusețea adevărată vine din interior” și crede că nu ar trebui să mai acordăm atât de multă importanță aspectului fizic. „Nu știu de ce noi femeile facem asta. Nu am început să îmi apreciez sprâncenele până când nu a început toată lumea să o facă”, a dezvăluit ea.

„Vrem să fim mai slabe, mai înalte, vrem să avem un fund mare, acestea sunt trenduri trecătoare, iar frumusețea adevărată vine din interior. Adică… putem fi vanitoase din când în când, dar pentru mine, aspectul fizic este unul dintre lucrurile cele mai lipsite de sens în viață”, a mai explicat Cara Delevingne.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com