Cara Delevingne are întotdeauna aceste produse de beauty în neseser

Cara Delevingne are întotdeauna aceste produse de beauty în neseser

Cu toatele avem un mini-kit de urgență, nu-i așa? Știți la ce ne referim, acel neseser mic care încape în orice poșetă, în care am înghesuit tot ce ne imaginăm că ne-ar putea trebui în caz de orice. Și Cara Delevingne are întotdeauna aceste produse la ea.

Întotdeauna avem câte ceva de învățat din rutina de beauty a unui supermodel. Cara Delevingne, de exemplu, are câteva reguli simple, atât în ce privește machiajul, cât și în ceea ce privește îngrijirea pielii.

Cara Delevingne are întotdeauna aceste produse în neseser

Cara Delevingne și-a vărsat toate secretele de beauty într-un interviu acordat Vogue UK, iar noi nu am putut decât să ne bucurăm. Am aflat care sunt produsele de beauty pe care le are mereu în neseser, ce relație are cu parfumul și cum își îngrijește pielea.

Produsele esențiale pentru ea

„Îmi place să am o mascara cu adevărat bună. Nu poți greși cu asta. Întotdeauna sunt fan al look-ului ochilor lui Twiggy realizat cu mascara. Sau îmi place doar să am un concealer foarte bun. Este tot ce ai nevoie. Pui puțin sub ochi, poate acoperi multe [imperfecțiuni]”, a explicat ea.

Cum își poartă parfumul

„Ador să miros bine, cred că tuturor le place. Dar [parfumul] meu se schimbă des, pentru că îmi place să îl schimb. Câteodată îmi place să nu port nimic, dar cred că este minunat să porți parfum. Durează o perioadă pentru mine să mă obișnuiesc cu el. Un parfum poate mirosi atât de diferit pe o persoană față de o altă. Am mirosit Her pe câteva prietene și a mirosit complet diferit, datorită modului în care îl purtau. Cred că mirosul este un lucru important pe care îl poți lega de amintiri”, a spus Cara.

Rutina ei de machiaj

„Sunt o persoană concentrată pe ochi, dar depinde. Uneori îmi fac doar sprâncenele, sau nu port machiaj deloc. Cred că îmi place să îmi aplic ori mult machiaj, ori deloc. Sunt pe principiul totul sau nimic. Este foarte rar să îmi machiez și ochii și buzele. Doar dacă chiar vreau să realizez ceva major”, a dezvăluit modelul.

Rutina ei de skincare

„Nu sunt genul de persoană care să aibă o rutină zilnică, știi, uneori un șervețel umed este suficient. Am început să aplic produse anti-aging destul de devreme pentru că, de ce nu? Este ideal, mulțumesc. Adaugă-l. Am început să iau colagen de asemenea, care este foarte bun pentru păr și unghii. Prevenția este totul. Călătoresc mult și îmi afectează tenul. Îmi apar pungi sub ochi și atunci nu arăt și nu mă simt bine. Frumusețea este de suprafață, dar când ai o piele cu probleme, din nefericire, nu te simți la fel de bine pe cât ar trebui. Este important să te simți bine în pielea ta”, a explicat Cara.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com