Cannes 2015: lookurile care ne-au atras atenția

Festivalul Internațional de Film de la Cannes care a debutat ieri este cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică al acestei primăveri. Mărețul eveniment este prilejul perfect pentru vedete pentru a străluci pe covorul roșu și a-și etala cele mai glam look-uri.

Nici de data aceasta, vedetele nu au ratat șansa de a avea o apariție memorabilă pe covorul roșu și și-au pregătit lookurile până în cele mai mici detalii. În materie de coafură și machiaj, majoritatea au optat pentru look-uri caracterizate de simplitate și naturalețe: coafuri relaxate, dar elegante și machiaje naturale cu accent pe machiajul ochilor.

De la Sienna Miller, membră a juriului, până la actrițe ca Natalie Portman, Lupita Nyong’o sau Julianne Moore, nimeni nu a scăpat de ochiul critic al editorilor Glamour, care stau cu ochii zi de zi pe covorul roșu al Festivalului de la Cannes.

Natalie Portman a avut un look cât se poate de fresh și natural: bucle bine fixate, piele bronzată și ochi, sprâncene și buze definite subtil.

Intră în galeria foto pentru a descoperi look-urile care ne-au atras atenția în prima zi a festivalului și alege-ți favoritul!

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro