Calendarele Advent cu produse cosmetice: răsfăț zilnic până la Crăciun

Numărătoarea inversă până la Crăciun a început. Însă nu suntem atât de entuziasmate pentru bomboanele de ciocolată sau pentru atmosfera festivă cât ne bucurăm că se apropie momentul când vom deschide Calendarele Advent cu produse de beauty!

Ce poate fi mai frumos pentru o pasionată de beauty decât să aibă în fiecare zi câte un produs nou de încercat? Exact de-asta iubim atât de mult Calendarele Advent, aceste cutii cu surprize care conțin cel mai frecvent 24 de produse în format mini, fiecare ascuns într-o căsuță numerotată cu zilele lunii decembrie, până . Încearcă să te abții să le deschizi pe toate atunci când primești calendarul (știm, e greu) și vei avea parte de o surpriză frumoasă în fiecare zi până la Crăciun.

Fie că preferi produse de machiaj, de îngrijire sau parfumuri (sau chiar pe toate), ai de unde alege: multe brand-uri de beauty s-au pregătit temeinic și au lansat deja Calendare Advent pline de mini-bunătăți de beauty. Să să vedem partea cea mai bună a acestor calendare: dacă ești în impas cu alegerea unui cadou, cu un astfel de calendar este greu să dai greș.

Mai ai timp până pe 1 decembrie să cumperi un astfel de calendar, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. Iar ca să te ajutăm am inclus în galeria foto fotografii și informații despre Calendarele Advent disponibile în magazine. Te avertizăm, te vor cuceri doar la vederea ambalajului!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro