cadouri de ziua femeii. cele mai frumoase cadouri de ziua femeii pe care le poți comanda online

Cele mai inspirate cadouri de Ziua Femeii pe care sigur le va aprecia

8 martie se apropie și cu siguranță vrei să le faci o surpriză plăcută celor mai importante femei din viața ta. Chiar dacă nu ai timpul necesar pentru a face un tur al magazinelor sau al centrelor comerciale, poți să te asiguri că vei găsi cele mai inspirate cadouri de Ziua Femeii comandându-le online.

Pentru a-ți ușura munca, am pregătit pentru tine câteva idei de cadouri de Ziua Femeii pe care le poți primi prin curier și cu ajutorul cărora vei face cu siguranță o surpriză plăcută mamei, bunicii, soacrei, surorii sau iubitei tale.

Cele mai inspirate cadouri de Ziua Femeii

Dăruiește-i parfumul preferat de Ziua Internațională a Femeii

Parfumurile sunt cu siguranță apreciate de femei, mai ales dacă știi exact care sunt gusturile lor la acest capitol. Dacă nu știi care este parfumul ei preferat, îți recomandăm să alegi branduri cunoscute, pe care cel mai probabil le-a mai încercat și care sunt pe placul multora.

O opțiune poate fi, de exemplu, un parfum Versace Crystal Noire, care, potrivit spuselor Donatellei Versace, este o esență rară, delicată și senzuală.

cadouri de ziua femeii. parfum cadou de ziua internațională a femeii

Parfumurile sunt unele dintre cele mai frumoase cadouri de Ziua Femeii. Poți comanda aici un parfum Versace Crystal Noir

Un astfel de parfum se potrivește persoanelor care apreciază aromele fructate, orientale. Primele tonuri sunt proaspete, de portocale, acestea fiind urmate de note de gardenie și de bujor, combinate armonios cu note lemnoase.

Dacă știi că ea preferă parfumurile cu arome dulci și calde, îți recomandăm să îi oferi un Givenchy Play for Her Intense. Acest produs a fost creat după varianta bărbătească a parfumului, care s-a bucurat de multă popularitate, și este ideal pentru zilele friguroase.

cadouri de ziua femeii. oferă un parfum givenchy de ziua internațională a femeii

Parfumurile cu note fructate sunt ideale pentru zilele friguroase și pot fi cadouri de Ziua Femeii foarte inspirate. Găsești recomandarea noastră aici

Mirosul este caracteristic unei combinații de fructe și flori care se completează perfect cu arome de piper.

Găsești aici și alte parfumuri, dacă vrei să alegi dintr-o gamă variată pentru a face un cadou inspirat celei mai importante femei din viața ta.

Seturi cadou de Ziua Femeii, pentru un dar mai consistent

Dacă vrei să îi faci mamei, iubitei sau soacrei tale un cadou de Ziua Femeii mai consistent, îți sugerăm să îi oferi pe 8 martie un set de produse din aceeași gamă. Poți comanda online, spre exemplu, seturi care cuprind un parfum bun și o loțiune de corp.

cadouri de ziua femeii. set cadou cu parfum de ziua femeii

Seturile care cuprind mai multe produse din aceeași gamă sunt cadouri de Ziua Femeii pe care ea sigur le va aprecia.

Noi îți recomandăm un set clasic Mugler Alien, pe care îl poți comanda aici, sau unul din gama Victoria’s Secret Love Addict cu note de căpșuni, migdale și lapte. Acesta din urmă cuprinde un spray de corp, o loțiune de corp, o cremă pentru mâini și pentru corp, o bentiță de păr și un coșuleț din material textil și este disponibil aici.

 

cadouri de ziua femeii. set de produse de îngrijire a pielii cadou de ziua internațională a femeii

Cauți cadouri de Ziua Femeii? Recomandarea noastră – seturile de produse de îngrijire a pielii.

O altă variantă pe care o ai la dispoziție la acest capitol ar fi un set de produse de îngrijire a pielii. Un set cadou cu gel de duș, lapte de corp, cremă de mâini și corp, sare de baie, burete de baie și apă de toaletă FlorDeMayo costă sub 100 de lei. Dacă vrei să i-l oferi în dar de 8 martie, îl poți comanda aici.

Geanta, cea mai bună prietenă a femeii și un cadou de 8 martie care va fi apreciat

Ce femeie nu iubește gențile și nu își dorește să aibă cât mai multe pentru a le putea asorta în cele mai bune combinații cu hainele din garderobă? Pentru că geanta poate fi considerată cea mai bună prietenă a femeii, un astfel de cadou va fi cu siguranță apreciat de 8 martie.

cadouri de ziua femeii. oferă o geantă cadou de ziua internațională a femeii

Gențile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri de Ziua Femeii. Găsești aici modelul propus de noi

Îți recomandăm să alegi un model deosebit sau cu un accesoriu trăznit, nu o geantă neagră, simplă. Găsești aici mai multe modele de genți, pentru toate bugetele, din care poți alege pentru a face un dar frumos de 8 martie.

Cauți cadouri de Ziua Femeii ieftine, dar de efect?

Dacă ai un buget limitat pentru cadourile de Ziua Femeii, dar vrei să faci surprize plăcute și de efect, îți sugerăm să te orientezi către eșarfe și șaluri.

cadouri de ziua femeii. accesorii cadou de ziua internațională a femeii

Șalurile sunt o alegere bună dacă ești în căutarea unor cadouri de Ziua Femeii ieftine. Modelul din imagine este disponibil aici

Acestea nu costă foarte mult și sunt, în plus, utile. Sigur cele care le vor primi în dar le vor folosi în următoarea perioadă.

Corina Varlan
corina.varlan@imobiliare.ro