Buzele Jessicăi Simpson au creat controverse în urma unui selfie fără machiaj

Buzele Jessicăi Simpson au creat controverse în urma unui selfie fără machiaj

Mai ții minte perioada aceea în care vedetele erau susținute și complimentate de fani atunci când publicau fotografii cu ele nemachiate? Ei bine, se pare că acele zile de glorie sunt demult apuse. Buzele Jessicăi Simpson au creat controverse în urma unui selfie fără machiaj publicat de cântăreață pe Instagram.

Jessica Simpson a fost criticată că și-ar fi augmentat prea tare buzele, după ce a publicat un selfie fără machiaj. Cântăreața s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, naturală, și a decis să împărtășească imaginea cu fanii ei. Ulterior, mulți internauți au comentat despre dimensiunea buzelor ei și despre faptul că și-ar fi injectat fillere pentru a le augmenta.

Jessica Simpson și-a augmentat buzele?

View this post on Instagram

Good Morning

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

„Bună dimineața”, le-a urat Jessica fanilor ei prin intermediul pozei cu ea naturală. Pe lângă zecile de comentarii apreciative în care fanii o numeau „superbă”, au apărut și cele răutăcioase, în care cântăreața este „acuzată” că și-ar fi mărit buzele. Și-a augmentat Jessica Simpson buzele?

Tot ce știm este că, în trecut, cântăreața a trecut prin o astfel de procedură, însă nu a fost mulțumită de rezultat. „Mi-am pus Restylane. Dar nu rezistă – efectul a dispărut în aproximativ patru luni. Buzele mele sunt înapoi la forma lor inițială. Slavă Domnului! Arătau false. Nu mi-a plăcut acest lucru”, spunea Jessica pentru GLAMOUR US, în 2008.

Nu se știe dacă artista s-a răzgândit și a vrut să încerce cele mai noi produse și tehnologii de augmentare a buzelor. Jessica a preferat să nu răspundă comentariilor primite.

În ultimii ani, procedurile de augmentare au devenit din ce în ce mai populare, transformându-se din trend în ceea ce unele femei percep a fi o necesitate. Iată cum ne afectează psihic obsesia pentru buze pline.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com