Bronzul perfect al lui Rosie Huntington-Whiteley se datorează unui truc genial de aplicare a autobronzatului

Bronzul perfect al lui Rosie Huntington-Whiteley se datorează unui truc genial de aplicare a autobronzatului

Pare imposibil să obții un ten perfect arămiu, fără pete sau dungi inestetice, doar cu ajutorul autobronzantului? Nu și atunci când ai ajutorul unui expert. Bronzul perfect al lui Rosie Huntington-Whiteley se datorează unui truc genial de aplicare a autobronzantului.

Renumitul fotomodel arată întotdeauna impecabil, chiar și pe timp de vară. Pielea ei se bucură de un bronz perfect și rezistent. Care este secretul? Rosie Huntington-Whiteley lucrează cu un expert care are un truc genial de aplicare a autobronzantului.

Rosie Huntington-Whiteley lucrează cu un expert care are un truc genial de aplicare a autobronzantului

Topmodelul se bucură de ajutorului expertului James Read, care este de asemenea și deținătorul colecției omonime de produse autobronzante. Acesta a dezvăluit că folosește un truc genial atunci când aplică produsele pe pielea lui Rosie Huntington-Whiteley.

https://www.instagram.com/p/BkvrEAxHBHL/?taken-by=rosiehw

Read a declarat într-un interviu pentru E! News că secretul în a obține un bronz rezistent pe picioare este aplicare mai multor straturi de autobronzant. „Am aplicat bronzul în straturi fine”, a declarat el. „Până când am ajuns la al treilea strat, arăta ca și cum ar fi unul singur, pentru că le-am construit. Acest lucru face bronzul mai profund și îl ajută să reziste mai mult”, a explicat expertul.

View this post on Instagram

#wangover

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Dacă vrei să folosești trucul lui James Read, asigură-te că aplici straturi foarte fine de autobronzant la scurt timp între ele, pentru ca rezultatul să fie cel dorit. Mai mult decât atât, expertul spune că cel mai bine este să aplici autobronzantul cu o zi înainte de un eveniment important, și nu chiar în ziua evenimentului. Astfel, tot ce va mai trebui să faci a doua zi va fi să aplici o cremă hidratantă pentru un luciu natural al pielii.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com