Brandul de make-up Smashbox este acum disponibil și în România

În ultimul timp, tot mai multe branduri celebre de beauty au ajuns și în România și nu putem decât să ne bucurăm că avem acces la tot mai multe produse la care până acum doar visam. Ultimul dintre ele este brandul Smashbox, celebru pentru primerele sale.

Nu ai cum să fii pasionată de make-up și să nu fi auzit despre primerele pentru față de la Smashbox. Sunt peste tot în tutorialele de beauty de pe YouTube și toată lumea le laudă. Iar dacă până acum doar visai la ele pentru că nu erau disponibile în România, avem o veste bună pentru tine: începând din această lună au ajuns și la noi în țară, exclusiv la Douglas. După America, Brazilia, Franta, Germania, Italia, Anglia și Grecia, România devine a opta țară în care se lansează Smashbox, brand care numără milioane de fani în întreaga lume.

Devenit cunoscut pentru primerele sale, care sunt numarul 1 în vânzări în America, Smashbox este singurul brand care s-a născut literalmente într-un studio foto, unde marii fotografi, celebrități, artiști și speciliști în arta machiajului lucrează împreună pentru a crea imagini unicat. Misiunea sa este de a crea produse care oferă soluții pentru toate situațiile de zi cu zi pe care le întâmpinăm, cu rezultate excelente sub orice lumină și în orice moment al zilei.

Produsele Smashbox sunt disponibile începând cu data de 15 noiembrie exclusiv în magazinele Douglas și pe www.douglas.ro. Pentru început, le găsești în patru magazine din Bucuresti (Douglas Băneasa Shopping City, Douglas Afi Cotroceni, Douglas Unirea Shopping Center și Douglas Bucuresti Mall), dar și pe site-ul douglas.ro, urmând ca începând cu anul 2018 să fie disponibile și în alte magazine Douglas din țară.

 

 

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro