Bella Hadid schimbare de look

Bella Hadid poartă acum una dintre cele mai cool tunsori ale sezonului

V-am mai spus că primăvara este sezonul schimbărilor de look? Ei bine, avem un nou argument în acest sens. Bella Hadid tocmai și-a schimbat look-ul, și poartă, acum, una dintre cele mai cool tunsori ale sezonului. Și nu doar că noua ei coafură este în tendințe, dar îi și complimentează minunat conturul feței și trăsăturile faciale. Dar de asta vă veți convinge singure. 

Bella Hadid și-a făcut o programare la salon, iar hairstylista ei nu a avut deloc milă atunci când a început să taie. Spunem asta pentru că renumitul fotomodel poartă acum un breton XXL extrem de cool și potrivit pentru primăvară. Bella și-a arătat noul look într-o postare pe Instagram.

Bella Hadid și-a schimbat look-ul

I’ll be Right here

O postare distribuită de (@bellahadid) pe

Totuși, rămâne încă nesigură autenticitatea schimbării de look a Bellei Hadid. Modelul și-a mai „păcălit” fanii cu astfel de schimbări, care s-au dovedit a fi temporare. Bella adoră să experimenteze cu părul ei, însă pe termen scurt, cu ajutorul extensiilor, perucilor sau vopselelor temporare.

În orice caz, bretonul XXL pe care îl poartă acum este la modă, și mai multe vedete îl adoră. Selena Gomez a adoptat recent această tunsoare.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com