Bella Hadid readuce în tendințe o coafură a anilor '90

Bella Hadid readuce în tendințe o coafură a anilor ’90

Bella Hadid a arătat superb la un eveniment în Roma, iar coafura ei cu siguranță vă va aduce aminte de copilărie. Tendințele vin și pleacă, însă unele reușesc să revină în actualitate. Bella Hadid a purtat o coafură a anilor ’90 de care am și uitat că a existat.

Îmbrăcată într-un costum alb edgy, cu un decolteu foarte larg accesorizat cu bijuterii aurii, Bella Hadid a participat, joi, la un eveniment marca Bulgari în Roma, Italia. Vedeta a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare ultra stylish, dar și cu o coafură a anilor ’90 pe care cu siguranță o va reînvia.

Bella Hadid a purtat o coafură a anilor ’90

Este vorba de cărarea în formă de zig zag, pe care Bella a purtat-o cu un coc definit la baza capului. Coafura făcea furori în anii ’90, însă a dispărut de atunci de pe podiumurile marilor desgineri, dar și din gândurile noastre.

https://www.instagram.com/p/Bkkkt_ihTLb/?taken-by=jennifer_yepez

Hairstilistul care a realizat acest look este nimeni alta decât Jennifer Yepez. Look-ul a arătat perfect în contextul evenimentului, și cu siguranță a atras atenția, având în vedere că au trecut aproximativ două decenii de când n-am mai văzut tipul acesta de cărare.

Cu siguranță această coafură a anilor ’90 va fi reînviată după apariția neașteptată a Bellei Hadid, fotomodelul fiind considerat un beauty icon de femei din toată lumea. Acesta nu este singurul trend din acea perioadă care revine în tendințe. Pregătiți-vă: elasticele de păr „scrunchie” din copilărie revin la modă.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com