Bella Hadid poartă cea mai cool manichiură a momentului

Bella Hadid poartă cea mai cool manichiură a momentului

Bella Hadid ne demonstrează încă o dată că este un beauty icon demn de urmat. Poartă cele mai fresh trenduri și ne încântă cu îndrăzneala și curiozitatea ei de a încerca tot ce e nou. Acum, Bella Hadid poartă cea mai cool manichiură a momentului, iar cea mai recentă apariție a ei nu a trecut neobservată.

V-am inspirat deja cu 15 modele de unghii de vară alese de noi, însă nu putem concura cu trendurile pornite de vedete. Bella Hadid poartă cea mai cool manichiură a acestui sezon, și suntem de părere că vom vedea peste tot culoarea de lac de unghii pe care a ales-o.

Manichiura purtată de Bella Hadid este perfectă pentru vară

Galbenul, o culoare uitată și neglijată în ultimele sezoane, revine în această vară în topul tendințelor. Cea mai recentă apariție a Bellei Hadid s-a bazat în întregime pe această culoare și ne-a încântat din punct de vedere vizual.

https://www.instagram.com/p/BkaPu6hH0_U/?taken-by=bellahadid

Manichiura purtată de Bella Hadid are ca vedetă un lac de unghii de un galben aprins. Vedeta s-a asortat atât cu îmbrăcămintea, cât și cu machiul ochilor, creând un beauty look complet monocrom.

https://www.instagram.com/p/BkXwRj9HFB_/?taken-by=bellahadid

Desigur, manichiura ei ne-a atras cel mai tare, pentru că presimțim că va fi peste tot în această vară. Și Kim Kardashian a încercat această culoare de ojă pentru pedichiura de plajă. Pe noi ne-au convins cele două vedete și cu siguranță vom da iama în magazinele de cosmetice pentru a achiziționa această nuanță. Ți-am pregătit, în galeria foto de mai sus, câteva recomandări.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com