Bella Hadid are întotdeauna aceste produse în bagaj

Bella Hadid are întotdeauna aceste produse în bagaj

Fotografiile Bellei Hadid sunt cele care întotdeauna te faci să vrei să comentezi cu #SkinGoals. Cu toate ne dorim să avem un ten atât de curat și neted, radios și glowy. Care este secretul ei? Bella Hadid are întotdeauna aceste produse în bagaj când călătorește.

Vrei să ai un ten de supermodel? Atunci trebuie să respecți o rutină de skincare riguroasă, căci nu vei obține nimic fără puțină muncă. Bella Hadid are întotdeauna aceste produse în bagaj, indiferent unde călătorește. Îngrijirea pielii este o prioritate pentru ea, iar rezultatul îl vedem cu toatele.

Bella Hadid are întotdeauna aceste produse în bagaj

Bella Hadid a împărtășit o serie din secretele ei de beauty într-un interviu pentru Allure, cu ocazia shootingului pentru coperta numărului de septembrie al revistei. Tot pe această cale ne-a spus și de ce nu poartă aproape niciodată ruj roșu. Acum, aflăm că Bella Hadid are întotdeauna aceste produse de skincare cu ea.

Întrebată care sunt produsele de make-up pe care le are mereu în poșetă, Bella Hadid a dat un răspuns neașteptat. „Deoarece călătoresc atât de mult, sunt mai degrabă produse de skincare: o cremă hidratantă, trei serumuri, o mască de față pentru noapte. Sunt lucrurile care îmi hidratează pielea și mă asigur că atunci când aterizez, sunt gata să muncesc și să merg mai departe, fiin’că tenul meu se usucă foarte tare în zbor”, a dezvăluit fotomodelul.

De asemenea, Bella a recunoscut că are și o plăcere vinovată: cumpără mereu măști tip șervețel din supermarketuri. „Întotdeauna cumpăr măști tip șervețel. Sunt preferatele mele. Cele mai bune sunt în Coreea – au întotdeauna noutăți inedite inovatoare pe care nu le găsești niciodată în America”, a explicat ea.

Cu obiceiuri atât de riguroase de îngrijire a tenului, nu este de mirat că orice beauty look o prinde de minune pe Bella Hadid. Nu este prima oară când a vorbit despre rutina ei de călătorie, și chiar are o rutină specială pentru atunci când se află în avion.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com