Bella Hadid are o rutină specială de îngrijire a tenului în avion

Bella Hadid are o rutină specială de îngrijire a tenului în avion

Cine a zis că un ten frumos nu implică multă muncă? Desigur, genele pe care le-ai moștenit de la părinți și strămoși joacă un rol important, însă fără o rutină strictă de skincare nu ajungi nicăieri. Fotomodelele știu asta prea bine: Bella Hadid are o rutină specială de îngrijire a tenului în avion, pentru ca pielea ei să arate și să se simtă minunat chiar și în timpul zborului.

Dacă ai zburat vreodată cu avionul, știi ce efecte poate avea aerul din cabină asupra ta. Simți că pielea de pe față începe să se strângă, ți se usucă sinusurile, ți se înfundă urechile… totul din cauza presiunii și aerului recirculat. De aceea, atunci când am aflat că Bella Hadid are o rutină specială de îngrijire a tenului în avion, ne-am spus că trebuie neapărat încercată.

Bella Hadid are o rutină de îngrijire a tenului în avion

Viața unui fotomodel implică multe călătorii în interes de serviciu. Bella Hadid le face față cu brio, având o rutină specială de îngrijire a tenului atunci când zboară cu avionul. „Călătoresc foarte mult și adesea trebuie să lucrez imediat după aterizare. Ascult sfatul mamei mele și îmi păstrez pielea pe cât de îngrijită posibil. Așa că atunci când ajung în avion mă spăl pe față imediat, și am la mine toate serumurile și crema de noapte. Le aplic, adorm și o iau de la capăt când mă trezesc”, a explicat Bella, potrivit Vogue UK.

Pare ridicol? Poate pentru ceilalți călători, care nu își fac la fel de multe griji pentru tenul lor. Însă o adevărată pasionată de beauty nu se va teme să facă compromisul de a fi privită ciudat doar pentru că își urmează rutina de skincare în avion. Hidratarea este esențială pentru ca tenul tău să arate și să se simtă bine, iar atunci când aerul din cabină devine insuportabil pentru piele, nu te teme să iei măsuri. Urmează exemplul Bellei Hadid, care are o rutină specială de îngrijire a tenului în avion.

Foto: Hepta

Cezara Palade
palade.cezara@gmail.com