bella hadid este noua imagine dior make-up

Bella Hadid este noua imagine Dior Make-up

Nu este nicio îndoială că Bella Hadid are o carieră din ce în ce mai înfloritoare. Ultima ei realizare confrimă acest lucru: Bella este noua imagine Dior Make-up.

Deși viața ei personală nu este cea mai fericită după despărțirea de The Weeknd, cariera Bellei Hadid este într-o ascensiune rapidă și remarcabilă. Ai crede că și-a îndeplinit toate aspirațiile după ce a defilat pentru cei mai populari designeri și a pozat pentru campanii de top, însă modelul mai avea o singură dorință neîndeplinită. Se pare însă că și aceasta s-a materializat, după ce Bella a devenit noua imagine Dior Make-up.

Bella Hadid devine fața iconică a brandului Dior alături de Natalie Portman și Jennifer Lawrence. Pentru a celebra noul rol, ea își pune la dispoziție frumusețea iconică, dar și rolul de influencer în lumea digitală în campania pentru noua mascara Diorshow Pump & Volume, creată de Peter Philips, director creativ și de imagine Dior Makeup.

Bella și-a împărtășit bucuria și emoția împreună cu fanii săi de pe Instagram, într-o postare în care își exprimă uimirea și recunoașterea pentru noul ei rol. „Am visat la acest moment de când eram copil. Sunt încă în șoc”, a spus ea în descrierea fotografiei.

https://www.instagram.com/p/BRGHffiB6lW/

Nu putem decât să ne bucurăm că Bella Hadid este noua imagine Dior Make-up! Uitându-ne la genele bogate și perfect definite, machiajul intens și tușa de culoare electrică, putem declara că acest look este unul dintre cele mai reușite cu care am văzut-o pe Bella până acum.

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro