accesoriu pentru conturarea sprâncenelor

Beauty obsession: accesoriul pentru conturarea sprâncenelor

Dacă mama natură nu te-a ajutat cu sprâncene dese și cu o formă definită, probabil conturarea lor este preocuparea ta zilnică. Avem o veste bună: există un accesoriu pentru conturarea sprâncenelor care te ajută să trasezi forma corectă fără efort!

Pe zi ce trece apar noi născociri în domeniul de beauty. Cu siguranță sunt și destule lucruri inutile, însă ne bucurăm când mai apare câte una care chiar pare să ne facă viața mai ușoară. Este și cazul acestui accesoriu pentru conturarea sprâncenelor.

accesoriu pentru conturarea sprâncenelor

Arată ciudat, nu-i așa? Însă pe cât de ciudat, pe atât de util și de apreciat. Nu mai este nevoie să măsori dimensiunea ideală a sprâncenei cu ajutorul unei pensule sau al oricărui obiect drept pentru că acest instrument face totul: îl plasezi pe nas și astfel determini distanța optimă pe care trebuie să o ai între sprâncene. Apoi poți contura forma cu un fard fără să îți fie teamă că vei depăși conturul sau că rezultatul nu va fi simetric. Pare perfect, nu?

https://www.instagram.com/p/BGEkqYasX6w/

Ei bine, nu totul este atât de roz. Suntem convinse că șablonul nu este potrivit pentru orice fizionomie și că nu toată lumea va fi încântată de forma rotunjită a sprâncenelor pe care o obții cu ajutorul său.

Ce spuneți, merită o încercare?

Dacă ești adepta metodei clasice, îți recomandăm 10 produse pentru sprâncene care nu costă mai mult de 60 de lei!

Foto: Instagram

Tags:
Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro