Te numeri printre câştigătoarele GLAMOUR Beauty Awards?

A venit momentul mult aşteptat: iată cele nouă câştigătoare ale câte unui ceas fabulos de la Oxette.

Trebuie să mărturisim – premiile GLAMOUR Beauty Awards au un loc important în inimile noastre şi suntem mândre de fiecare dată când vedem reacţiile voastre rapide. Aşa cum se întâmplă în ţări precum Germania, Mexic şi Statele Unite ale Americii, GLAMOUR a adus şi anul acesta în România concursul care premiază cele mai apreciate produse cosmetice în urma votului cititoarelor.

Suntem sigure că ţi-ai votat, online, pe beautyawards.glamourmagazine.ro, cele mai iubite produse de beauty ale anului 2012 şi că ne-ai trimis un e-mail în care să ne spui de ce crezi că  produsul votat de tine merită premiat. Dintre sutele de răspunsuri pe care le-am primit pe adresa redacţiei le-am ales cu greu pe cele nouă câştigătoare. Aşa că nu te mai ţinem în suspans!

Cele mai interesante comentarii la concursul Voting Glamour Beauty Awards au venit de la: Daniela Radu, Mihaela Gheorghe, Viorela Negulescu, Alexandra Alexandra, Adela Parpala, Raluca Checiu, Elisa Marie, Nathalie Nathalie, Sandra Silaghi (acestea sunt numele cu care v-aţi înscris în concurs şi care au apărut ca expeditor în e-mailuri).  Glam girls, veţi fi contactate în cel mai scurt timp pentru a afla cum intraţi în posesia premiilor.

Şi nu uitaţi, în numărul de martie GLAMOUR veţi găsi toate produsele câştigătoare la această ediţie de Glamour Beauty Awards!

Foto: Yannis Vlamos

.