GLAMOUR Beauty Festival: detalii pentru participante

Știți deja: în acest weekend (4 și 5 iunie), la Hanul Gabroveni, are loc prima ediție GLAMOUR Beauty Festival! V-am promis un weekend plin de răsfăț, invitați glam și masterclassuri susținute de cei mai buni profesioniști în domeniu iar surprizele se vor ține lanț.

Datele: 4 și 5 iunie
Locația: Hanul Gabroveni, strada Lipscani, nr. 86-88

Programul: între orele 11.00 și 19.00 – participantele la masterclass-urile de sâmbătă și duminică dimineață sunt rugate să vină în locație începând cu ora 10.30 pentru a-și ridica goodie bag-ul și a primi brățara de acces.

Biletul la GLAMOUR Beauty Festival se poate cumpăra doar în avans, de aici. (biletele nu se vor vinde la intrare). Biletul este valabil pentru o singură persoană și pentru o singură zi. În ziua evenimentului sunteți rugate să aveți la voi cartea de identitate – accesul la eveniment se va face doar în baza ei.

Goodie bag-ul GLAMOUR Beauty Festival va fi primit de fiecare participantă la eveniment, la intrare, în baza buletinului de identitate. El conține:

 • Fond de Ten Photo’Perfexion și loțiune Hydra Sparkling, Vax’In Face Serum (varianta travel size), Givenchy, Sephora, în valoare de 209 lei;
 • Mascara They’re Real (varianta travel size), Benefit, Sephora, în valoare de 47 lei;
 • Mascara Better Than Sex (varianta travel size), Too Faced, Sephora, în valoare de 45 lei;
 • O geantă de plajă Sephora;
 • Un neseser care conține: cremă Superstar Skin Renewal Booser, cremă Ceramide Lift și cremă Firm Day Cream, mascara Grand Entrance și ruj (toate travel size), toate Elizabeth Arden, Sephora, în valoare de 190 lei;
 • Voucher cu un discount de 20% valabil pe 4 și 5 iunie, la tranzacțiile online pe Sephora.ro, la produsele Clarisonic;
 • Mască de noapte (travel size), Vita Liberata, Sephora în valoare de 25 lei;
 • Un neseser care conține: varianta 1: cremă de ochi Advance Night Repair Synchronized Complex II, cremă antirid Revitalising Supreme, fond de ten Double Wear Stay in Place Foundation OUTDOOR BEIGE; varianta 2: serum Advance Night Repair Synchronized Complex II, loțiune demachiantă Take it Away, fond de ten Double Wear Stay in Place Foundation OUTDOOR BEIGE ((toate în variantele travel size), Estee Lauder, Sephora, în valoare de 176 lei;
 • Ulei de păr Hairdresser’s Primer Invisible Oil, Bumble and Bumble, Sephora, în valoare de 13 lei;
 • Buffer, Sally Hansen, Coty, în valoare de 12 lei;
 • Abonament pentru 1 an la revista GLAMOUR, în valoare de 80 lei.

ultimele 2

Zonele de răsfăț sunt structurate astfel: Skincare zone, Hair&Nails zone și Beauty Zone. Află despre toate serviciile pe care le poți testa și brandurile participante, aici.  Accesul în aceste zone se face în ordinea venirii, în limita locurilor disponibile. Este posibil să fie un timp de așteptare pentru un anumit serviciu.

Masterclass-urile la GLAMOUR Beauty Festival sunt programate astfel:

Sâmbătă, 4 iunie
11.00 Ana Morodan – T H E M O R O D A N  W A Y  – 15 steps for turning your blog into an online force
12.30 Sorina Fredholm – The Clean Eat Plan – ghidul tău către un stil de viață sănătos
14.30 George Soare – I love my hair!
16.00 Andra Manea – NO MAKE-UP make-up

Duminică, 5 iunie
11.00 Alex Abagiu și Sorin Stratulat – Beauty Trends Summer 2016
14.00 Alina Ceușan – Social Media Tools & Tricks
15:30 Sorina Fredholm – The Clean Eat Plan

Durata fiecărui workshop este de 45 de minute (Beauty Trends Summer 2016 by Alex Abagiu și Sorin Stratulat va dura 1 ora și 30 de minute) și va include, în unele cazuri, sesiuni de demo și Q&As. Accesul la workshopuri se face în ordinea venirii, în limita locurilor disponibile.

mirela.ujica
mirela.ujica@glamour.ro