Este timpul să îţi protejezi pielea

85 de medici dermatologi se implică activ în campania naţională Zilele Protecţiei Solare.

 

85 de medici dermatologi se implică activ în campania naţională Zilele Protecţiei Solare.                                                     

De mâine, 7 mai, până pe 30 iunie, Laboratoarele La Roche-Posay, alături de 85 medici dermatologi parteneri din 17 oraşe, organizează  Zilele Protecţiei Solare, eveniment naţional de educare privind riscurile expunerii neprotejate la soare. Vestea minunată este aceea că poţi beneficia de consultaţii gratuite şi sfaturi specializate pentru prevenţia cancerului de piele.

Un studiu clinic important desfăşurat în Australia timp de 15 ani (pe un eşantion de peste 1.600 de adulţi) a demonstrat pentru prima dată că folosirea cu regularitate a cremelor de protecţie solară reduce riscul apariţiei melanomului. Studiul, realizat de Dr. Adele Green şi publicat în Journal of Oncology, demonstrează reducerea apariţiei melanomului la persoanele care au aplicat zilnic un produs de protecţie solară.

Cele 17 oraşe în care se desfăşoară campania sunt: Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Baia Mare, Oradea, Suceava, Botoşani, Vatra Dornei, Bârlad, Roman, Paşcani, Fălticeni. Pentru a vedea lista medicilor dermatologi parteneri şi pentru mai multe detalii legate de programarea la consultaţiile gratuite intră pe site-ul  www.protectiasolara.ro.