Colaborare spectaculoasă între Lancôme şi Alber Elbaz

Celebrul creator din spatele brandului Lanvin şi-a pus amprenta pe o ediţie limitată a unora dintre cele mai de succes produse de machiaj Lancôme.

Celebrul creator din spatele brandului Lanvin şi-a pus amprenta pe o ediţie limitată a unora dintre cele mai de succes produse de machiaj Lancôme.

Aceasta este prima colaborare de acest gen a lui Elbaz, iar după anunţul de la începutul anului, care anunţa furtunoasa colaborare, privirile noastre erau aţintite către rafturile Lancôme în aşteptarea fuziunii perfecte dintre stilul nonconformist al designerului şi pasiunea pentru frumuseţe a celebrului brand cosmetic.Rezultatul? Patru ţinute unice pentru patru legende ale machiajului Lancôme. Alber şi-a transpus viziunea inconfundabil pentru patru mascara Lancôme, bestseller la nivel mondial, şi pentru noua gamă de farduri de ochi Hypnôse, singura de pe piaţă cu aplicatoare magnetice (care au fost introduse recent în această gamă). Astfel, el şi-a imaginat o colecţie temporară irezistibilă: modă pură până la cel mai mic detaliu, cum este funda care decorează cutiile. „Adevărata temă a colecţiei e reprezentată de ochi“, explică acesta, „şi formele rotunde. Sticluţele sunt atât de fabulos rotunjite încât au fost sursa mea de inspiraţie. Am vrut să realizez forme rotunjite cu un strop de umor“.

Dar mai bine intră în galeria foto şi convinge-te singură. Noi nu ştim exact ce să alegem – produsele sunt adorabile!

Produsele vor fi disponibile în România din luna iulie.

Foto: Lancôme