Cei de la MAC îşi unesc forţele cu Rihanna

După lansarea unei linii vestimentare împreună cu River Island şi după succesul de la Grammy, Rihanna îşi împrumută farmecul personal unor linii de machiaj.

 

După lansarea unei linii vestimentare împreună cu River Island şi după succesul de la Grammy, Rihanna îşi împrumută farmecul personal unei linii de machiaj.

Desigur, interesul presei pentru relaţia tumultuoasă cu Chris Brown a rămas încă viu. Însă, ca de fiecare dată, Rihanna reuşeşte să distragă atenţia de la problemele din relaţia ei prin succese de necontestat în carieră. Acum, stilul inconfundabil al cântăreţei se va regăsi în produse de machiaj semnate MAC Cosmetics.

Contractul cu cei de la MAC presupune realizarea mai multor colecţii, care urmează să fie lansate în acest an. Primul produs lansat va fi RiRi Woo, un ruj inspirat de nuanţa ei favorită de roşu a brandului, Ruby Woo. 

Rihanna, a cărei zi de naştere a fost ieri, a declarat: „Iubesc procesele creative şi îmi place să le aplic în cât mai multe domenii. Muzica a fost primul lucru de care am fost atrasă, iar acum ea îmi deschide noi oportunităţi de creaţie. Machiajul meu, ţinutele mele – toate mă ajută să mă exprim ca artist. Cred că toate sunt importante pentru ca lumea să mă înţeleagă, să îmi perceapă starea de spirit şi povestea“.

Intră în galeria foto şi vei găsi imagini cu diva şi cadre în avanpremieră cu produsele de machiaj. 

.