Top 6 nuanţe de fard pentru ochi căprui

Aceste farduri fabuloase îţi vor scoate ochii în evidenţă.

Chiar dacă jumătate din populaţia globului are aceeaşi nuanţă a ochilor ca şi tine, asta nu înseamnă că nu poţi să ieşi din anonimat. Îţi prezentăm şase nuanţe de fard care îţi vor face ochii căprui să iasă în evidenţă.

  • Albastru cobalt: Nuanţele de maro sunt „un mix format din toate culorile primare, deci avem nenumărate opţiuni“, spune make-up artistul Emily Kate Warren. Pentru ochii căprui închis ea recomandă un fard de un albastru electric, ca cel de la Estée Lauder Pure Color Gelée Powder Eyeshadow în nuanţa Fire Sapphire. „O astfel de nuanţă puternică face ochii închişi la culoare să iasă în evidenţă – iubesc contrastul“.
  • Fardul şi tuşul bleumarin: Albastrul închis este cea mai bună alegere pe timpul zilei – un cat-eye e OK şi la birou; îţi pune culoarea ochilor în valoare fără să creeze un look dramatic, aşa cum se întâmplă atunci când folosim negru. „Rezultatul este un contrast subtil, ce întoarce toate privirile“, spune Warren. Noi am ales Elizabeth Arden Color Intrigue Eyeshadow în nuanţa Indigo şi Sonia Kashuk Eye Definer în nuanţa Blue Jean.
  • Fardul auriu: Nuanţele metalice în tonuri calde vă vor face ochii să sclipească pur şi simplu! Îi puteţi evidenţia folosind L’Oréal Paris 24 HR Infallible Eye Shadow – Eternal Sunshine.

  • Mascara mov: „Nuanţele de mov se potrivesc perfect celor ce au ochii căprui deschis“, spune Warren. Culoarea ochilor este deja construită dintr-o multitudine de tonuri, de aceea nu vei avea nevoie culori puternice pentru a obţine un contrast spectaculos. Nouă ne place Mally Beauty Volumizing Accents Mascara, nu doar pentru faptul că arată perfect în combinaţie cu ochii închişi la culoare, dar şi pentru că le aduce o strălucire aparte.
  • Fardul verde cu tente aurii: Pentru un make-up care nu este nici lipsit de inspiraţie, dar nici extrem de extravagant, alegeţi verdele. „Şi nu vă fie frică să îl utilizaţi în diferite moduri“, ne sfătuieşte Warren. De la cele mate la cele metalice, nuanţele de verde se asociază perfect ochilor căprui. Preferatul nostru este M.A.C. Eye Shadow în nuanţa Sumptuous Olive.
  • Fardul în tonuri arămii: Aduceţi puţină strălucire fardurilor în nuanţe neutre prin folosirea în partea exterioară a pleoapei a unui strat de fard arămiu. „Îţi va lumina privirea, iar sclipiciul va adăuga textură“, spune Warren. Alegerea noastră este Josie Maran Argan Eye Shadow în nuanţa Cinnamon.

Foto: Hepta