Sprâncenele groase: noul trend în rândul vedetelor

Sprâncenele groase erau cândva blamate și considerate o lipsă de interes pentru îngrijirea personală. Astăzi însă, reprezintă unul dintre cele mai populare trenduri și tot mai multe vedete îl îmbrățișează. Mai întâi Cara Delavingne, apoi Keira Knightley, iar acum și Beyoncé a intrat în acest club.

Pe lângă faptul că arată foarte sexy, sprâncenele proeminente și dese încadrează într-un mod deosebit trăsăturile, creând un look îngrijit fără cel mai mic efort și cu o cantitate minimă de machiaj.

Fie că ai fost deja cucerită de acest trend sau vrei doar să îl încerci pentru a vedea dacă se potrivește cu fizionomia ta, iată ce pași trebuie să urmezi pentru a avea sprâncene dese și definite!

  • Creează forma perfectă.

Chiar dacă optezi pentru niște sprâncene stufoase, asta nu înseamnă că le vei lăsa să crească la voia întâmplării. Pentru a descoperi forma care ți se porivește cel mai bine, mergi la un specialist pentru a te pensa. Sprâncenele ar trebui să îți complimenteze trăsăturile: un arc mai pronunțat alungește o față rotundă, în timp ce o linie mai dreaptă avantajează o față mai lungă. Pe fața ovală, orice formă va arăta bine, însă nu te îndepărta prea tare de forma ta naturală.

  • Adaugă culoare.

Nu toate firele de păr din sprâncene au aceeași culoare, iar cele mai deschise la culore îți pot face sprâncenele să arate subțiri sau rare. Orice salon oferă servicii de vopsire a sprâncenelor la prețuri foarte accesibile, iar efectul durează până la șase săptămâni. Poți afla mai multe citind articolul despre vopsirea sprâncenelor.

  • Umple golurile.

Pentru a-ți defini și mai bine forma, aplică un gel sau un fard pentru sprâncene. Urmărește linia naturală, insistând și aplicând mai mult produs în locurile unde sprâncenele prezintă goluri.

  • Menține look-ul în cel mai simplu mod.

Încearcă să nu îți strici sprâncenele, pensându-le singură între sesiunile de pensat. Eliminarea unui singur fir de păr dintr-un loc greșit îți poate strica forma și va trebui să aștepți mult timp pentru a o putea reface. Te poți atinge doar de firele care nu modifică forma sprâncenei (cele din exterior).

Foto: Hepta

tofan.diana
tofan.diana@glamour.ro