Ritualul de îngrijire al lui Katy Perry

Descoperă câteva dintre secretele de înfrumuseţare ale cântăreţei.

Katy Perry alocă MULT timp îngrijirii înainte de a se băga în pat. Atât de mult încât avem senzaţia că ne scapă câteva etape esenţiale. „Sunt o fanatică a produselor cosmetice,“ a declarat ea pentru WWD. „Am un ritual de beauty care durează o oră şi jumătate, iar fiecare etapă este respectată cu stricteţe.“ Singura ei excepţie? Acele seri în care, hmm, nu este acasă. Ce-i drept, este o misiune cam dificilă „dacă rămâi peste noapte la un nou iubit.“

Probabil ai văzut pe internet reclama Proactiv în care cântăreaţa vorbeşte despre problema acneei, dar chiar nu credem că acele produse îi solicită mai mult de cinci minute. Atunci, ce altceva mai foloseşte?

Se pare că, atunci când nu foloseşte Proactiv, îi place uleiul purifiant pentru pori de la Shu Uemura. De asemenea, îşi exfoliază buzele cu un scrub marin şi ar putea să bage mâna în foc pentru eficienţa serumului Caudalie Beauty Elixir (aici chiar suntem de acord!). Pentru corp, foloseşte o cremă de corp La Mer.

La capitolul parfum (pe care presupunem că îl rezervă dimineţilor), pregăteşte lansarea (în august) unei formule noi, numită Killer Queen. Parfumul este făcut în parteneriat cu cei de la Coty şi se anunţă un real success.  Ok, ne declarăn curioase! După cât de bine arată sticluţa „poţiunii“, parfumul trebuie să fie cu adevărat special.

Foto: Hepta