Pozele de la petrecerea de burlăcie a lui Kim Kardashian dezvaluie un secret de machiaj

Descoperă imaginile postate de divă pe Instagram si analizează-i machiajul!

Descoperă imaginile postate de divă pe Instagram si analizează-i machiajul!

Kim Kardashian ştie să se distreze, este limpede, dar imaginile postate de ea pe Instagram după petrecerea de burlăcie (la care a fost însoţită de cele mai bune prietene), demonstrează şi că machiajul ei este mereu impecabil, indiferent gradul de „neprevăzut“ al momentului.

În aşteptarea nunţii cu Kanye West, Kim s-a bucurat de o petrecere pe cinste, dedicată, aşa cum era de aşteptat, celebrelor selfie. Iar dacă urmăreşti cu maximă atenţie cadrele de mai jos, ai să vezi în plină acţiune şi trucul de machiaj devenit deja celebru în ceea ce o priveşte.

Observi că, în toate cadrele, umbra de sub osul pomeţilor este mai pronunţată decât a celorlalte fete din cadru? Chiar şi în ultima poză, unde este alături de Ciara şi se vede limpede că nu este doar un efect obţinut cu ajutorul luminii?! Ei bine, efectul este datorat pasiunii ei pentru conturarea pomeţilor cu o pudră într-o nuanţă mai închisă decât cea a tenului. Ideea este să urmezi exact linia pomeţilor, iar culoarea să fie estompată foarte bine pentru un efect cât mai natural.

Tu ai încerca acest truc de machiaj?

Foto: Instagram