Manichiura pe care o vei purta în această primăvară

Cauţi modele pentru manichiura acestui sezon? Avem culoarea care te va cuceri imediat şi pe care J. Lo s-a grăbit să o expună.

Cauţi modele pentru manichiura acestui sezon? Avem culoarea care te va cuceri imediat şi pe care J. Lo s-a grăbit să o expună.

Dacă este să ne întrebaţi pe noi, adevăratul câştigător al concursului „American Idol“ este juratul Jennifer Lopez – care îşi metamorfozează lookul cu fiecare apariţie, atât la capitolul coafură, cât şi la capitolul machiaj. Ei bine, săptămâna trecuta J.Lo a fost extrem de văratică cu această eşarfă prinsă în păr, pielea bronzată, glossul roz şi, wow, acea manichiură!

Bineînţeles că Jennifer poartă o nuanţă curajoasă de liliachiu, de vreme ce este culoarea oficială a lui 2014 (desemnată de Pantone) şi care anunţă încălzirea vremii mai bine ca oricare altă nuanţă. Practic, aceasta este culoarea pe care toată lumea o va căuta sezonul acesta.

Nu te încântă ideea unei culori tât de puternice? Poţi oricând să apelezi la tonurile mai discrete, mai aproape de pastel. Iată şi exemplul purtat de Scarlett Johansson, o nuanţă suavă de lavandă, pe care o poţi adapta mai uşor ţinutelor de zi cu zi. Dacă te-am convins, intră în galeria foto şi descoperă câteva exemple de astfel de lacuri de unghii, pe care le vei adora de la prima aplicare.