Îi place cuiva părul de la subraţ? Acest artist spune că da

Părul creşte. Da, şi la subraţ, iar acesta nu reprezintă niciun subiect ruşinos sau dizgraţios – cam acesta este mesajul pe care fotograful stabilit la Londra – Ben Hopper – încearcă să îl transmită

Părul creşte. Da, şi la subraţ, iar acesta nu reprezintă niciun subiect ruşinos sau dizgraţios – cam acesta este mesajul pe care fotograful stabilit la Londra – Ben Hopper – încearcă să îl transmită prin intermediul seriei sale de fotografii, Natural Beauty, în care modele şi actriţe îşi etalează extrem de firesc axilele cu „blăniţă”.

Intenţia lui nu este musai  să convingă femeile să renunţe la aparatul de ras, dar spune, „cred doar că există şi această variantă, iar oamenii nu ar trebui să o desfiinţeze. Aş vrea doar ca oamenii să pună sub semnul întrebării problema în ansamblu [standardul de frumuseţe]. “

Vorbim oare despre apariţia unei noi mişcări? Cine ştie. Madonna a postat recent o fotografie cu ea, în care îşi lasă la vedere părul de la subraţ – ce-i drept, este vorba doar despre un efect montat în Photoshop, dar intenţia rămâne aceeaşi.  

Suntem curioase ce părere aveţi voi despre această serie de fotografii şi cum priviţi voi standardele actuale de frumuseţe.  

Iată şi fotografia postată de Madonna pe Instagram:

Foto: Ben Hopper, Instagram