Cum se protejează starurile de soare? Vei avea o surpriză!

Acum că tot ţi-ai promis că sezonul acesta ai să foloseşti protecţie solară şi că ai să te bronzezi în cel mai sănătos mod posibil (sperăm tare mult că am ghicit!), este bine să recunoaştem un adevăr crud: chiar şi cel mai bun produs de protecţie solară nu funcţionează la capacitate maximă şi niciunul nu este cu adevărat rezistent la apă. Aşa că, atunci când va veni momentul şi te vei putea plimba în voie pe malul mării, în baia de raze UVA şi UVB, ţine cont că este bine să ai extra-protecţie, ca o pălărie, o umbrelă sau ceva lejer de îmbrăcat.

Starurile se pare că s-au obişnuit cu ideea: la primele apariţii în costum de baie de anul acesta, Anne Hathaway şi actriţa din „Real Housewifes of Miami“ – Marysol Patton au fost surprinse cu un top de baie, parcă gata de surf.

Ce-i drept, ne aşteptam la asta de la Anne, pentru că pielea ei deschisă la culoare şi caracterul perfecţionist configurau profilul perfect de protecţie solară, dar când o real housewive poartă o astfel de ţinută, este limpede că avem de-a face cu o tendinţă general de luptă cu ultravioletele. Noi suntem de acord cu acest demers – să spunem adio ridurilor premature cauzate de soare şi să nu mai menţionăm temutul melanom.

Apoi, chiar nu este greu să pui în practică această metodă – tot ce trebuie să faci este să îţi iei o bluză albă peste costumul de baie.

Foto: Hepta

Adriana Matei
contact@misshypewit.com