Cum să transformi ochelarii de vedere într-un accesoriu sexy

Nu te mai sfii să porţi ochelari – cu puţin machiaj îi poţi transforma într-o veritabilă armă de cucerire. Îţi spunem care sunt elementele pe care trebuie să mizezi.

Erin Heatherton, modelul care sfâşie inimi pe podiumul Victoria Secret, este cunoscută şi adorată pentru pistruii pe care îi poartă cu mândrie. De această dată însă… apariţia ei pe covorul roşu cu o superbă pereche de ochelari a amuţit audienţa. A fost dovada că ochelarii de vedere sunt sexy, sexy, sexy dacă sunt purtaţi aşa cum se cuvine. Hai să trecem în revistă elementele cheie:

1. Erin nu s-a temut să îi asocieze cu un ruj roşu aprins. Are curaj. Iar încrederea în sine este întotdeauna apreciată de către bărbaţi.

2. S-a asigurat că mascara este aplicată într-un strat generos pe genele superioare, iar tuşul nu a lipsit din ecuaţia Ochi pe care nu îi poţi uita.

3. Şi nu în ultimul rând… atitudinea! Ştie foarte bine cât de bine arată şi cât de simpatici sunt ochelarii, aşa că nu îi rămâne decât să zâmbească încrezătoare. Ne place!

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro